Assessorament, Counselling , Orientació i Recursos per a Dones LTB (ACORD) és una associació sense ànim de lucre que es constitueix l'any 2000.

ACORD també neix amb el compromís de normalitzar i fer visible l'homosexualitat femenina en la societat, així com la reivindicació del nostres drets.

Un grup de dones, procedents del moviment LGTB i formades en la disciplina del counselling o relació d'ajuda, es va unir per oferir a les dones LTB atenció personalitzada. Les professionals les ajuden a trobar els seus propis recursos i la forma de viure plenament la seva orientació sexual, i resolen els possible conflictes que se'n deriven. I, als seus familiars, a rebre tota la informació necessària per tractar el tema sense conflictes.

La demanda rebuda durant anys pel nostre col·lectiu ens va fer reflexionar sobre la necessitat d'implantar en l'àmbit local serveis d'acollida per a la diversitat sexual. Creiem que aquesta és la millor forma de contribuir a la normalització social de l'homosexualitat, apropant-la a la vida quotidiana.

Oferim els nostres serveis actualment a les ciutats de Barcelona, Terrassa, Barberà del Vallès, Rubí, Sta. Coloma de Gramenet, Castelldefels, Sitges i Cerdanyola del Vallès.

contacteu
breu història